Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Imagine Dragons Komt Naar Nederland Voor Drie Concerten

Imagine Dragons Komt Naar Nederland Voor Drie Concerten

Band Treedt Op in Werchter, Amsterdam en Rotterdam

Imagine Dragons komt in juni 2023 naar Nederland voor drie concerten. De Amerikaanse band treedt op in Werchter Boutique (18 juni), de Johan Cruyff ArenA (20 juni) en Rotterdam Ahoy (21 juni). De kaartverkoop start op vrijdag 10 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. Imagine Dragons is vooral bekend van hits als "Radioactive", "Thunder" en "Believer".

Werchter Boutique

Het concert in Werchter Boutique maakt deel uit van het gelijknamige festival. Het festival vindt plaats van 16 tot 18 juni 2023. Naast Imagine Dragons staan er ook andere grote namen op het programma, zoals Stromae, Florence + The Machine en The Killers.

Johan Cruyff ArenA

In de Johan Cruyff ArenA geeft Imagine Dragons een soloconcert. Het is de eerste keer dat de band in dit stadion optreedt. De ArenA is het grootste stadion van Nederland en biedt plaats aan ruim 50.000 toeschouwers.

Rotterdam Ahoy

Het concert in Rotterdam Ahoy is het laatste concert van Imagine Dragons in Nederland. De band treedt op in de Rotterdamse concertzaal op 21 juni 2023. Rotterdam Ahoy is een van de grootste concertlocaties van Nederland en biedt plaats aan ruim 16.000 toeschouwers.

De concerten van Imagine Dragons zijn onderdeel van hun Mercury Tour 2023. De tour is vernoemd naar het laatste album van de band, "Mercury - Acts 1 & 2". Het album werd in september 2022 uitgebracht en was een groot succes. De singles "Bones" en "Enemy" werden wereldwijd hits.

Imagine Dragons is een Amerikaanse rockband die in 2008 werd opgericht in Las Vegas, Nevada. De band bestaat uit Dan Reynolds (zang), Ben McKee (basgitaar), Wayne Sermon (gitaar) en Daniel Platzman (drums). Imagine Dragons is een van de meest succesvolle rockbands van de afgelopen jaren. De band heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht en heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder een Grammy Award en een American Music Award.


Komentar